Gastenblog & GIVEAWAY Visit Wadden

De Wadden zijn voor mij een grote bron van inspiratie. Het rauwe karakter, de eindeloze vergezichten, de ontelbare mogelijkheden en de onmiskenbare geur hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Daarom schrijf ik voor Visit Wadden dit jaar een aantal gasten blogs met als thema: “Door de ogen van de fotograaf”.

In de voorgaande blogs heb ik steeds geschreven over bepaalde landschappen, de zee en de elementen. In dit blog wil ik het een beetje anders doen, in dit blog neem ik jullie mee op pad. Ik neem jullie mee naar de korte, maar stevige winterperiode van februari 2021.

Lees hier mijn zevende blog getiteld: “Met mij op Pad“.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord