Mijn Tamron verhaal (Video)

Met veel trots deel ik deze video gemaakt door DaimonX, in samenwerking met Transcontinenta en Tamron, als kickoff voor de campagne #MyTamronStory.

Elke foto begint met een verhaal,  een bijzonder moment of gevoel. In #MyTamronStory gaat Tamron op zoek naar de verhalen achter de foto’s die fotografen met Tamron objectieven maken. Dit is mijn verhaal!

Gebruik #MyTamronStory wanneer je jouw foto’s deelt op sociale media en wie weet zien we jouw verhaal terug op de social media kanalen van Tamron!

Disclaimer: Deze video is gefilmd buiten het broedseizoen in een gebied waar je vrij mag struinen. Ga nooit van de paden af als dat niet mag en zeker niet wanneer het broedseizoen in volle gang is.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord