Instagram Giveaway

Omdat ik geen genoeg kan krijgen van de mooie winterdagen die we hebben gehad en ik dit graag met jullie wil delen, geef ik op Instagram de onderstaande set van 3 prints met passepartout weg. De afmeting is 24 x 32 cm. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het volgende:

  1. Volg mij op Instagram
  2. Tag twee vrienden in de comments
  3. Deel de post in je stories

Aanstaande zondag (28 februari) om 20.00 maak ik de winnaar bekend!

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord