Harmen Piekema in Zoom.nl Livestream (Video)

Donderdag 11 februari was ik te gast in de Zoom.nl Studio in Haarlem voor de opnames van een livestream over camera onderhoud. Ik mocht hier een praatje houden over het beschermen van je gear in extreme weersomstandigheden. Dankzij het prachtige winterweer van vorige week kon ik mijn verhaal daar goed mee illustreren. Om een zo compleet mogelijk verhaal te geven heb ik de voorbereiding (thuis), de shoot (locatie) en naderhand (schoonmaken) behandeld.

Ik vond het geweldig om deel te nemen aan deze livestream en ik hoop dat jullie genieten van deze video en mijn bijdrage!

Bedankt voor het kijken

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!



Geef een antwoord