Gastblog Visit Wadden

De Wadden zijn voor mij een grote bron van inspiratie. Het rauwe karakter, de eindeloze vergezichten, de ontelbare mogelijkheden en de onmiskenbare geur hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. De samenwerking met Visit Wadden voelt daarom ook als een logische stap!

Het komende jaar kunnen jullie een aantal leuke en inspirerende gastblogs van mij verwachten met als thema: Door de ogen van de fotograaf. Het eerste blog: “Op zoek naar Wildernis”, staat reeds online en is te lezen via deze link.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord