Landschapsfotograaf Harmen Piekema op Nature Talks Festival

Harmen Piekema op het Online Nature Talks Photo Festival, 12 & 13 december.

Eén van de lastigste aspecten binnen de fotografie is waarschijnlijk het maken van een goede en spannende compositie. Misschien herken je – net als negentig procent van de fotografen – deze vraag wel: “Hoe maak ik een spannende compositie van dit landschap?”

Landschapsfotograaf Harmen Piekema

De Poolcirkel!

Hoe komt het dat we de ene landschapsfoto mooi en interessant vinden en een andere foto van datzelfde landschap juist saai en onaantrekkelijk? Welke factoren beïnvloeden dit én hoe kun je dit nu precies inzetten voor het maken van een spannende foto? In deze educatieve presentatie gaat Harmen Piekema in op al deze vragen. Hij legt de basisregels van compositie uit aan de hand van praktijkvoorbeelden. Hij laat bijvoorbeeld zien hoe je bepaalde onderdelen van het landschap kunt gebruiken voor het versterken van je foto. Na het volgen van deze lezing heb je ongetwijfeld zin om met deze praktische tips & tricks aan de slag te gaan!

Nature-Talks Online Photo Festival:

  • Het all-round natuurfotografie festival
  • 25 Nationale en internationale topfotografen komen aan het woord
  • Inspirerende en leerzame lezingen, foto-reviews, portfolio-reviews, live Q&A’s en masterclasses
  • Bijna 40 uur aan videomateriaal
  • Virtuele beursvloer met topmerken
  • Vanuit je luie stoel, bank (of waar dan ook…) te volgen, als je daar maar werkend internet hebt
  • Tot 1 maart 2021 kan je alles onbeperkt terugkijken
  • Je kan elke lezing bekijken met of zonder ondertiteling in NL / ENG

Meer informatie:
Programma
Masterclasses
Tijdschema
Tickets

Landschapsfotograaf Harmen Piekema

Heel veel sneeuw!

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord