Mijn foto in National Geographic Kalender

Tot mijn grote verrassing kwam de postbode gister een kalender van National Geographic brengen. Daarbij zat een brief met de boodschap dat een van mijn foto’s uit meer dan 10000 inzendingen (NatGeo fotowedstrijd 2019) was geselecteerd om in de 365 dagen scheurkalender te komen. Dit is natuurlijk een grote eer! Zeker omdat ik dit niet had verwacht. Echt een leuke verrassing dus!

Landschapsfotograaf Harmen Piekema

National Geographic 2021 kalender

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord