Dubbele publicatie in Zoom Magazine

Publicatie | Landschapsfotograaf Harmen Piekema Ik ben verheugd mede te delen dat twee van mijn foto’s zijn gebruikt in een artikel over het Noorderlicht in Zoom Magazine nr 10.

Het gaat om twee beelden die ik in het noorden van Zweden schoot tijdens een zonnestorm. Het noorderlicht dat hier uit voortkwam was onvergetelijk!

Daarnaast was deze nacht überhaupt al onvergetelijk, maar meer daarover lees je hier.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!

 

 Geef een antwoord