Video preview: Landschapsfotografie kalender 2021

Bekijk nu de preview van mijn landschapsfotografie kalender 2021. In deze prachtige kalender staan 13 van mijn favoriete afbeeldingen afgedrukt op premium papier (30×45 cm).

Locaties
 1. Cover: Lofoten, Noorwegen
 2. Lofoten, Noorwegen
 3. Lofoten, Noorwegen
 4. Lofoten, Noorwegen
 5. Groningen, Nederland
 6. Waddenzee, Nederland
 7. Berchtesgaden, Duitsland
 8. Groningen, Nederland
 9. Drenthe, Nederland
 10. Aletsch, Zwitserland
 11. Alpen, Zwitserland
 12. Binntal, Zwitserland
 13. Gornergrat, Zwitserland

 

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord