Tamron ambassadeur Harmen Piekema op de PiXperience!

EpicScapes PixPerience | Landschapsfotograaf Harmen PiekemaProfessioneel landschapsfotograaf en Tamron ambassadeur Harmen Piekema zal tijdens de virtuele PiXperience van 24 en 25 oktober in een presentatie vertellen over zijn werk en waarom hij er voor kiest te fotograferen met de Tamron Trinity.

De Tamron Trinity bestaat uit drie objectieven die perfect bij elkaar passen; de SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2, SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 en de SP 70-200mm F/2.8 Di VC USD G2.
Harmen zal uitleggen wanneer hij voor welk objectief kiest en welke technieken hij gebruikt om het maximale uit deze Tamron objectieven te halen. Deze presentatie geeft een uniek inzicht in de werkwijze van een professional!

Daarnaast zal Harmen veelvuldig spreken over verschillende technieken en het combineren daarvan, om tot het allerbeste resultaat te komen.

Voor kaarten en meer informatie, zie: PixPerience

 

 Geef een antwoord