Dertiendelige fotoserie in polikamers van het UMCG

Sinds 1 September 2020 hangen er in de polikamers van de radiotherapie afdeling van het UMCG dertien van mijn foto’s. Deze foto’s zullen hier een jaar blijven hangen. Ik ben hier erg trots op natuurlijk, zeker omdat er bij de ingang van deze afdeling ook al een mega grote print van mij hangt, maar daarnaast vind ik het een geweldig initiatief van het ziekenhuis om kunst in dergelijke ruimtes te hangen.

De gesprekken die in deze kamers gevoerd worden zijn niet altijd even makkelijk. Mijn hoop is, dat door mijn beelden de patiënt een zekere mate van ontspanning, afleiding en stress vermindering mag ervaren. Om die reden heb ik gekozen voor een zeer kleurrijke serie. De ruimtes zelf zijn namelijk redelijk steriel. Een mooie bijkomstigheid is dat de foto’s hierdoor extra goed tot hun recht komen!

Expositie door Groninger landschapsfotograaf Harmen Piekema
« 1 van 13 »

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord