Dubbele publicatie in Groningen Magazine

Gepubliceerd worden is natuurlijk altijd leuk, maar het is helemaal leuk wanneer het om meerdere foto’s gaat. Gisteren sloeg ik het in Juli verschenen Groningen magazine open (ja ik weet het, een beetje laat). In het magazine zijn een aantal van mijn foto’s gebruikt. Het magazine is erg mooi opgezet, heeft leuke artikelen en onderwerpen en is gedrukt op schitterend papier.

Mocht je in Groningen zijn: Een gratis exemplaar ligt op je te wachten bij het VVV kantoor (in het Forum).
En wanneer je toch in het Forum bent, neem dan de roltrap naar het dak om te genieten van het schitterende uitzicht over de stad en het omringende platteland.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!

 

 Geef een antwoord