Interview door NiSi filters

Onlangs werd ik door NiSi filters geïnterviewd. In dit interview spreken we over wat mijn drijfveren, mijn workflow en mijn gedachten over landschapsfotografie.

“Rond 2017 begon Harmen zijn carrière als landschapsfotograaf. Zijn foto’s zijn gepubliceerd in verschillende tijdschriften en op veel plaatsen tentoongesteld. In dit interview praat NiSi uitvoerig met Harmen over zijn workflow en deelt hij enkele visie op onze mooie planeet.”

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!

 Geef een antwoord