Maar liefst 4 artikelen in Zoom.nl Cursus boek

Voor de nieuwe Zoom.nl Academy cursus “Landschap in Nederland”, schreef ik maar liefst 4 artikelen: De Friese Meren, De Waddeneilanden, Waddengebieden en Lopen op het Wad. Deze week ga ik samen met Zoom de video’s behorende bij de cursus opnemen maar dit nieuws wilde ik alvast even met jullie delen! Niet alle foto’s die bij de artikelen zijn geplaatst zijn van mij, daarom staat in het onderschrift welke dat wel zijn.

  • Vier Publicaties | Landschapsfotograaf Harmen Piekema
    [:nl]Deze foto schoot ik op een mooie ochtend in Hindeloopen.[:]

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord