Publicatie: Panorama’s Fotograferen door Harmen Piekema

Met trots deel ik mee dat ik met het artikel: ‘Panorama’s Fotograferen’ in Natuurfotografie Magazine sta. Het artikel bestaat uit 7 pagina’s en zowel de tekst als de foto’s zijn van mijn hand. In dit artikel bespreek ik onder andere hoe je te werk gaat bij het maken van een panorama foto en wat voor gear je nodig hebt. Daarnaast kijken we naar camera instellingen, geef ik tips en komen de valkuilen uitgebreid aan bod.

Je vind dit artikel in de Juli/Augustus 2020 editie (nr 4). Je kunt Natuurfotografie Magazine vinden in de boekhandel en bij de kiosk.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord