Mega prints in fitness ruimte

Net voordat Covid-19 uitbrak en alle sportscholen de deuren moesten sluiten, was ik nog net op tijd om even bij Paramedics Assen langs te gaan om het resultaat te bekijken van de 5 mega prints die zij hebben afgenomen.

Je foto’s op print zien is natuurlijk altijd geweldig, maar helemaal wanneer de grootste meer dan 8 meter breed is!

  • Mega print in Fitness ruimte | Landschapsfotograaf Harmen Piekema
    [:nl]De grootste print van meer dan 8 meter breed in de fitness zaal.[:]

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord