Publicatie: Fotograferen in de Bergen door Harmen Piekema

Met veel trots deel ik mijn eerste grote publicatie als schrijver van het artikel: “Fotograferen in de Bergen” in nr3 van Zoom Magazine. In dit artikel behandel ik alle aspecten van fotograferen in de bergen in de winter. Zo komen onder andere veiligheid, het vinden van een locatie, sneeuwhoogte en camera instellingen aan bod.

Naast de tekst, zijn er ook twee van mijn foto’s gebruikt. Namelijk die met de stoomtrein in Duitsland en de laatste op de rotspunt in Noorwegen. Ben je benieuwd naar de rest van het artikel, de Zoom ligt nu in de supermarkt en boekwinkels.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord