Publicatie in Leeuwarder courant

Ten behoeve van mijn expositie in Nij Smellighe heeft de Leeuwarder Courant een artikel over mij en mijn expositie gepubliceerd.

Leeuwarder courant | Landschapsfotograaf Harmen Piekema

Publicatie van Groninger landschapsfotograaf Harmen Piekema in Leeuwarder courant

Mocht je in de buurt zijn en nog iets leuks willen doen, mijn expositie met foto’s uit Nederland, Duitsland, Scandinavië en Bosnia Herzegovina is tot begin mei 2020 te bekijken op werkdagen van 07.00 tot 17.00 in het ziekenhuis Nij Smellighe in Drachten.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn werk mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord