Schitterende publicatie in NiSi Fine Art boek

Als landschapsfotograaf ben ik blij jullie te kunnen meedelen dat een van mijn foto’s is gebruikt voor de tweede editie van het NiSi Landschapsfotografie Fine Art boek. In dit boek staat een selectie spectaculaire beelden van verschillende NiSi ambassadeurs wereldwijd. Het is voor mij een eer om tussen deze grote namen te staan!

NiSi fine-art boek | Landschapsfotograaf Harmen Piekema

Klik hieronder om de video van het volledige boek te bekijken. Het boek is gevuld met verbluffende beelden van zeer getalenteerde fotografen!

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Eén reactie op “Schitterende publicatie in NiSi Fine Art boek”

  1. […] van over de hele wereld. Het is een inspirerende collectie en ik ben daarom ook erg trots hier wederom (Boek II) deel van uit te mogen […]

Geef een antwoord