Nieuwe expositie in ziekenhuis

Gisteren heb ik mijn nieuwe expositie opgehangen in Nij Smellinghe, het ziekenhuis in Drachten. Een expositie hebben is natuurlijk altijd leuk, maar nog meer als het een belangrijke functie heeft.

Dankzij kunst en foto’s kunnen patiënten en hun familieleden afleiding vinden in moeilijke tijden. Het biedt hoop, motivatie en iets om over te dromen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit bijdraagt aan het welzijn van patiënten, bezoekers en personeel.
Ik ben blij en trots om daar deel van uit te maken.

Mijn expositie is te zien tot 7 mei 2020.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Eén reactie op “Nieuwe expositie in ziekenhuis”

  1. […] behoeve van mijn expositie in Nij Smellighe heeft de Leeuwarder Courant een artikel over mij en mijn expositie […]

Geef een antwoord