Interview over het Noorderlicht

Ik ben als landschapsfotograaf erg trots jullie te informeren over het interview van één pagina in de novembereditie van het Nederlandse fotografie magazine Zoom.nl Dit interview gaat over hoe ik te werk ga bij het fotograferen van het magische Aurora Borealis. We hebben het over verschillende parameters die belangrijk zijn voor het voorspellen van het noorderlicht en waarom ik de camera graag opzij leg als de lucht explodeert. Het interview is onderdeel van een artikel over het fotograferen van het noorderlicht.

Interview Zoom Magazine | Landschapsfotograaf Harmen Piekema

Klik afbeelding voor vergroting.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie leuk vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes te zien en mij te volgen op mijn avonturen. Wil je een grote print bestellen, bekijk dan mijn webshop. Alle support is welkom!{:}Geef een antwoord