Perfecte condities tijdens NiSi filter Workshop

Afgelopen zondag leidde ik alweer de vijfde NiSi filter workshop onder perfecte omstandigheden. Deze workshop is onderdeel van een reeks workshops in samenwerking met camerawinkel Foto Sipkes, distributer Transcontinenta en NiSi Benelux. Het was een geweldige dag met enthousiaste deelnemers!

NiSi filter workshop | Landschapsfotograaf Harmen Piekema

Als je mee wilt doen aan een van de komende NiSi-filters in landschapsfotografie workshops in samenwerking met Foto Sipkes, Transcontinenta en NiSi Benelux, meld je dan aan via info@fotosipkes.nl De volgende workshops zijn op 29 november & een winterworkshop op 22 december.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord