Fantastisch interview in Zoom magazine

Ik ben erg trots op mijn landschapsfotografie interview in de oktobereditie van het tijdschrift Zoom.nl

Dit interview gaat over wat mij motiveert, hoe ik aan het werk ga in het veld en over shootplanning. Ik geef tips en inzichten en we praten over mijn manier om mensen te laten zien dat we voor onze prachtige planeet moeten zorgen.

Je kunt het interview lezen in de onderstaande slideshow (klik op de afbeelding om in een nieuw venster te openen en zoom in om te lezen).

  • Interview in Zoom Magazine | Landschapsfotograaf Harmen Piekema
    Click to read

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord