Fantastische Ultra grote print in ziekenhuis Groningen

Als landschapsfotograaf ben echt trots op het feit dat een van mijn afbeeldingen is verkocht als een ultragrote print! Je foto’s op print zien is altijd iets speciaals, maar helemaal wanneer het formaat 3,80 x 4,78 meter is.

Een goede gezondheid komt met een gevoel van welbevinden

Ik heb dit eerder geschreven, maar naar mijn mening komt een goede gezondheid, ontspanning en herstel met het gevoel van welzijn. Een omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen, draagt bij aan welzijn en herstel. Kunst is een belangrijk onderdeel van de omgeving van ziekenhuizen; kunst biedt ontspanning en afleiding en kan stress verminderen.

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Eén reactie op “Fantastische Ultra grote print in ziekenhuis Groningen”

  1. […] Ik ben hier erg trots op natuurlijk, zeker omdat er bij de ingang van deze afdeling ook al een mega grote print van mij hangt, maar daarnaast vind ik het een geweldig initiatief van het ziekenhuis om kunst in […]

Geef een antwoord