Nieuwe Vlog: Bevriezen op 543 meter boven zee

Ga met ons mee op een epische hike en landschapsfotografie trip naar de top van Ryten (543 moh). Een prachtige wandeling die begint op zeeniveau, klimt tot ongeveer 80 meter en vervolgens weer naar zeeniveau daalt. Eenmaal op het strand begin je een steile en lange klim naar de top. De wandeling biedt een spectaculair uitzicht met de uiteindelijke beloning op de top. Samen met Peter, Jurre Jan en Melvin gingen we op weg naar het prachtige uitkijkpunt op de top van Ryten. Volg ons op onze epische reis naar de top!

In de bergen op de Lofoten | Landschapsfotograaf Harmen Piekema

Het uitzicht op de top is onvoorstelbaar! Het is alle moeite waard! Tamron SP 24-70 F/2.8 G2 @ 27 mm | f/11 | 1 sec | ISO 100 with NiSi Landscape CPL.

Op de top

Het was een ontzettend mooie maar zware wandeling en hoewel het uitzicht op de top spectaculair is, maakt de zinderende kou het bijna onmogelijk om foto’s te maken. Nadat ik één foto had genomen, verdween de zon achter een band wolken dicht bij de horizon. Daarom pakte ik de camera in en vloog met de drone. Dit was een van de engste vluchten die ik heb gedaan. Er was zoveel wind en dankzij een batterijprobleem raakte mijn controller (die nu ter vervanging bij DJI is) supersnel leeg en mijn telefoon was slechts één procent vanwege het filmen ermee. En om hieraan toe te voegen, vanwege de extreme kou, waren mijn handschoenen bevroren. Ondanks dit alles ben ik super enthousiast over de beelden van de drone. Ik hoop echt dat je geniet van deze video!

Exif: 3 shot Panoramic Image: Tamron SP 24-70 F/2.8 G2 @ 27 mm | f/11 | 1 sec | ISO 100 with NiSi Landscape CPL.

Music:
Tragic Story – Myuu
To weather a storm – Dan Lebowitz
Ocean Beach – Dan Lebowitz
Plenty Step – Freedom Trail Studio
Scapes – Silent Partner
Overcome – Ugonna Onyekwe

Bedankt voor het lezen en kijken

Heel erg bedankt voor het lezen en kijken van de video! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord