Nieuwe vlog: Getting a shower from the Ocean

De tweede dag op de Lofoten was er een met veel wind en dramatische luchten. Het was ongelooflijk mooi om te zien, maar nogal moeilijk om te filmen en te fotograferen. Het weer op de Lofoten kan behoorlijk ruw zijn en met deze foto’s hoop ik dit te kunnen overbrengen.

Tijdens het maken van de eerste foto waren de wind en het geluid van de golven te luid om bovenuit te komen. Het beeld dat ik hier heb genomen, toont de ruwe kracht van de oceaan. Later die dag, tijdens zonsondergang, fotografeerde ik een panorama van een gigantische bergketen met lange sluitertijd. De lucht was dramatisch en vol met kleur!

Exif:
Image 1: Tamron SP 70-200 F/2.8 G2 @ 89 mm | f/11 | 1.3 sec | ISO 100 with NiSi ND8 (3 stop) & Landscape CPL.
Image 2: Panorama van 5 foto’s met Tamron SP 70-200 F/2.8 G2 @ 74 mm | f/11 | 15 sec | ISO 200 with NiSi ND64 (6 stop) & Medium gnd8 & Landscape cpl.

Music:
Derek Clegg – Life and Times
Les Hayden – Need

Bedankt voor het kijken

Heel erg bedankt voor het kijken! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord