Vlog: IJzige wegen en een sneeuwstorm

Dit is mijn tweede video uit de Lofoten-serie. Na een lange reisdag en een goede nacht slapen, vertrok ik om het prachtige landschap te verkennen op zoek naar epische foto’s! Ik rijd over ijzige wegen en kom in een sneeuwstorm terecht. Dankzij die sneeuwstorm krijg ik het beeld waar ik naar opzoek ben! In deze video neem ik je mee op reis!

Exif:
Image 1: Tamron SP 15-30mm F/2.8 G2 @ 24 mm | 1/30 | f/11 | ISO 400 with NiSi Landscape CPL.
Image 2: Tamron SP 15-30mm F/2.8 G2 @ 16 mm | 1/160 | f/11 | ISO 400.

Music:
Dan Labowitz – Hilltop
Chris Haugen – Morning Mandolin

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Geef een antwoord