Tamron Ambassador for the Netherlands

Ik heb geweldig nieuws!  Vanaf gisteren mag ik mezelf de eerste officiële ambassadeur voor Tamron in Nederland noemen. Ik gebruik de Tamron SP-serie sinds ik met fotografie ben gestart en ik vind die lenzen geweldig! Ze zijn erg goed gebouwd, de beeldkwaliteit is super en de prijs is echt goed. Een belangrijke factor bij de G2-serie is hun verbeterde weather sealing. Voor mij is dit erg belangrijk omdat ik mezelf vaak in slechte weersomstandigheden bevind waarbij mijn camera vaak nat wordt. Daarom heb ik een betrouwbare uitrusting nodig!

Ik heb een doos ontvangen met de Tamron G2 Trinity-serie (15-30 f / 2.8 | 24-70 f / 2.8 | 70-200 f / 2.8). Tamron-ambassadeur worden is een droom die uitkomt! Ik kan niet wachten om deze serie volgende week op de Lofoten te testen! Verwacht in de nabije toekomst een aantal mooie G1 – G2-vergelijkingen.

De nieuwsbrief van Tamron

In de vorige nieuwsbrieven konden jullie al kennismaken met de professionele landschapsfotograaf Harmen Piekema. Zo gaf hij o.a. een workshopdag landschapsfotografie met de Tamron 10-24mm VC HLD, lezingen over het gebruik van NiSi filters bij landschapsfotografie, gaf hij uitleg aan bezoekers tijdens evenementen en liet hij zijn bijzondere en gedreven manier van werken zien in zelf opgenomen vlog’s. Momenteel is hij zijn fotospullen aan het inpakken voor weer een nieuwe fotoreis. Zo veel passie voor de fotografie vroeg om een intensieve samenwerking. Vanaf nu is Harmen dan ook Tamron ambassadeur! Op zijn komende reis neemt hij de Tamron G2 Trinity mee en omdat hij tot voor kort met de “G1” Trinity werkte, kan hij straks als geen ander vertellen hoe hij de nieuwe G2 zoomobjectieven ervaart en wat volgens hem de verschillen zijn.Geef een antwoord