Zoom Academy Next met Harmen Piekema

Op 9 en 10 april staat er een heel tof, nieuw event voor de deur: Zoom Academy Next. Tijdens dit event zijn meer dan 32 live workshops, lezingen en inspiratie sessies te volgen, binnen verschillende fotografie disciplines.

Zoom Academy Next met Harmen Piekema

Ook ik doe hier aan mee. Op Vrijdag 9 april van 17.30 tot 18.25 kun je mijn workshop en live Q&A bijwonen! Tijdens mijn workshop gaan we het hebben over het fotograferen van de landschappen in Nederland en de daar bij behorende uitdagingen.

De workshop zal bestaan uit video beelden uit de cursus “Landschap in Nederland” en daarbij een diepgaande uitleg over hoe ik te werk ga, wat ik gebruik en waarom ik bepaalde keuzes maak. Natuurlijk gaan we het ook hebben over extreme weersituaties, het voorspellen van het weer, het voorspellen van licht en het getij. Het wordt een mooi verhaal! Dat kan ik alvast garanderen!

Tickets

Bestel je ticket via Zoom Academy Next voor slechts € 24,95 waarbij je de cursus Camera Techniek (t.w.v. 69,95) gratis ontvangt. Ook kun je de workshops naderhand gratis terugkijken, waardoor je niet bang hoeft te zijn om iets te missen!

Bedankt voor het lezen

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, hier kun je leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!Leave a Reply