Vlog: Inpakken voor de Arctic & Giveaway

Ter voorbereiding op mijn reis naar de Lofoten lijkt het mij leuk om een inpak video te maken. In deze video leg ik uit hoe ik mijn tas inpak, welke uitrusting ik meeneem, welke lenzen ik kies, enzovoort. We zullen ook bespreken welke kleding je moet meenemen als je naar het Noordpoolgebied reist.

Daarnaast geef ik mijn universele L-bracket weg (Novoflex QPL-VERTIKAL). Ik heb hem met plezier gebruikt, maar stap nu over op een specifieke 5D mk4 L-bracket. Laat een reactie achter waarom je denkt de L-bracket nodig te hebben en wat je ermee gaat doen. De meest leuke en originele comment wint.

Bedankt voor het lezen en kijken

Heel erg bedankt voor het lezen! Als je mijn fotografie mooi vindt, volg me dan op Instagram @harmenpiekema en Facebook. Bekijk mijn YouTube channel om behind the scenes vlogs te zien, te leren hoe bepaalde instellingen te gebruiken en mij te volgen op mijn avonturen. Kijk voor gesigneerde prints even in mijn webshop. Alle support is welkom!

Music by: Alexander Nakarada – Lurking SlothLeave a Reply